Gratis Online Mini-Programma Grip op Verzuim en Regie bij Zelfsturing


Pijl korter Ben je bang voor stijgende verzuimkosten?

 Pijl korter Vraag je je af wie nu de regie voert op inzetbaarheid?

Pijl korter En hoe je dat succesvol kunt doen rondom teams? 

 Pijl korter Zie je andere organisaties ook worstelen en vraag je je af hoe het wel kan?
 

 

Plaatsje3 button goudSuccesfactoren

Wij hebben ontdekt wat succesfactoren zijn om op een goede manier om te gaan met zelforganisatie en verzuim. In ons gratis Online Mini-Programma geven we een aantal van onze ontdekkingen prijs. Ontdekkingen die zonder veel moeite direct toepasbaar zijn in je eigen organisatie. Stap niet in dezelfde valkuilen als enkele voorgangers, gebruik deze kennis om een deel van de weg te plaveien en problemen te voorkomen. 

 

Word expert op je eigen moment!

Direct nadat je je hebt aangemeld, ontvang je de link naar de trainingsomgeving met daarin de drie sessies. Je kunt de sessies zelf inplannen en in je eigen tempo mee aan de slag gaan. Slechts 15 minuten per dag brengt groot resultaat.

 

Kun je verzuim (voor een deel) beleggen in de teams?

Heb je je al verdiept in het onderwerp verzuim en inzetbaarheid en ben je heel specifiek op zoek naar waardevolle informatie over hoe je verzuim en inzetbaarheid kunt organiseren in zzz-teams? En hoe je zoveel mogelijk een stijging van het verzuim kunt voorkomen? Dan verwijzen we je graag naar ons programma ‘Ontwerp Inzetbaarheid in Zelfsturende Teams’.

 

De expeditie

Acht maanden lang trokken we op met professionals uit negen zorgorganisaties. Wij deden onderzoek, namen interviews af met teams en voerden vele gesprekken met betrokken professionals. Deze acht inspirerende en bewogen maanden hebben veel waardevolle ervaringen en resultaten opgeleverd voor onze deelnemers en voor de organisaties. Ook heeft het onze ervaring verbreed en onze inzichten nog verder aangescherpt.

“Het geheim van succes is open staan voor nieuwe inzichten en durven te ervaren”


In dit gratis Online Mini-Programma vertellen we je over de inspiraties, ervaringen, kennis en inzichten.
En we vertalen de kennis dusdanig dat je de materie direct kunt toepassen. We nemen je mee tijdens een wandeltocht langs de resultaten van ons onderzoek. Maak gebruik van deze inzichten en ontdek de mogelijkheden, zodat je snel stappen kunt zetten in de juiste richting. 

 

 

Wij kiezen er bewust voor de termen zelfsturing, zelforganisatie en zelfstandige teams door elkaar te gebruiken. Uit het werkveld hebben we gemerkt dat iedereen een andere naam geeft aan het proces.

De essentie is dat managers in de organisatie (deels of geheel) vertrokken zijn.

 

 

 

 

Wat levert meedoen aan het gratis Online Mini-Programma je op?

Button  De kans om bepaalde valkuilen te vermijden

Button  Een gedegen voorbereiding

Button  De mogelijke oplossing voor een probleem

Button  Koersvastheid en meer zekerheid in je proces

Button  Voorsprong in je eigen proces en een grote kans op succes

 

Voor wie is dit interessant?

Voor iedereen die te maken heeft met het werken in zelfstandige teams en die te maken krijgt met verzuim, inzetbaarheid en de continuïteit van medewerkers/ collega’s. Dus als je nieuwsgierig bent naar ervaringen van andere organisaties en je bent teamlid, P&O’er, directeur, bestuurder of anderszins… ga niet zelf het wiel opnieuw uitvinden, maar ‘vaar’ op de ervaringen van anderen.

Het is waardevol om zoveel mogelijk anderen te laten profiteren én te leren van de ervaringen op het gebied van verzuim en zelfsturing in teams. Deel dus gerust dit Mini-Programma met anderen via e-mail of social media. Ook voor mensen die zich goed willen voorbereiden op de komst van een vorm van zelfsturing is dit een uitgelezen kans. 

 

Trailer van ons Mini-Programma

Samen wandelen we langs diverse thema’s. Ben je benieuwd welke thema’s aan bod komen? Bekijk dan alvast onze trailer.

 

Zo gaan we aan het werk

In het kader van zelfsturing, kun je deze training zelf inplannen. Direct nadat je je hebt aangemeld, ontvang je per mail:

Button  3x korte duidelijke filmpjes

Button  3x een inzicht, waarmee je direct aan de slag kunt

Button  3x een korte ondersteunende opdracht

Button  2x een artikel geschreven door Marieke en Marieke over o.a. de worstelingen rondom verzuim en zelfsturing

Uiteraard kun je het bovenstaande in je eigen tempo bekijken en uitwerken. Elk thema is verwerkt in een aparte sessie, die bestaat uit een kort filmpje waarin we uitleggen wat we hebben ontdekt. Tevens dagen we je uit tot het maken van een opdrachtje, zodat je concreet met de materie aan de slag bent en mogelijk je omgeving er ook haar vruchten van kan plukken. Bekijk ook de voorproefjes. Voor het bekijken van de filmpjes heb je een computer met geluid nodig. 

 

          

 

Waarom wij de expeditie zijn gestart?

Enkele van onze klanten hadden te kampen met een stijgend verzuim bij zelfsturing. De wens om samen met de deelnemende organisaties actief en op zorgvuldige wijze antwoorden te vinden op deze ontwikkeling was de reden om de expeditie te starten. Daar zijn pareltjes van inzichten uitgekomen die jij kunt gebruiken.

 

Doe je mee? Schrijf je gratis in!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer gratis van al deze kennis en inzichten. Na je inschrijving kun je direct aan de slag met het gratis Mini-Programma Grip op Verzuim en Regie bij Zelfsturing!

 

 

Leuk als je dit Online Mini-Programma met anderen wilt delen. Hoe meer mensen leren van deze ervaringen en kennis, hoe meer werkplezier in organisaties 🙂

Deel via:  Icon_email   Icon_twitter   Icon_in   Icon_f      

Volg op ons Twitter

  @KarinCastelijn volgen

marieke_werkt_goud